Nata kaže da je bilo sexa na Farmi?!

To što je sa manekenom Banetom Jankovićem na imanju bila intimna, Natalija iz grupe „Trik ef iks“ uradila je smišljeno.

Da bi, kako je sama priznala, prvi put

dospela na naslovne strane novina.

– „Farma“ je šou i vi morate da intrigirate, pogotovu ako ne očekujete od nekoga kao što sam ja da se tako ponaša. Ja sam 12 godina pokušavala da dospem na naslovne strane sa nekom ljubavnom pričom, a to mi nije pošlo za rukom i naravno da sam učinila sve da to ostvarim i uspela sam – pohvalila se Natalija, koja je izjavila i da svi, uključujući i samog Baneta, lažu da je između njih bilo seksa.

– Ne znam zašto su svi to govorili, posebno Renato po izlasku, kada je znao da je u „Farmi“ nemoguće imati odnos, a da to ne bude zabeleženo. U kupatilu nikada nisam bila sama sa Banetom, već je Jelena bila sa nama. Ni ispod jorgana između Baneta i mene nije bilo ničega, a u krevetu sa nama su bile i Jelena i Tina. Bane je tada imao kontakt sa drugom osobom, ali ja ne mogu da kažem sa kojom, da joj ne bih naškodila – tvrdi denserka, koja kaže i da prema Katarini Živković nije imala nikakav animozitet.

– Nisam imala nikakav kontakt sa Katarinom jer nemam o čemu s njom da razgovaram. Jednostavno, nismo mogle da ostvarimo kontakt jer nismo na istoj talasnoj dužini, a nazvala sam je fuficom u afektu, jer sam bila iznervirana time što je Baki napravio konflikt zbog nje – zaključuje Natalija.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena: Natalija je na farmi Saniju nabila rogove!

Kaća: Sanji mogu brak da uništim! /intervju!

Dušan: Bilo je sexa u kući, Seka će nam biti kuma


Tagovi: [ , , , , ]

Jedan komentar na “Nata kaže da je bilo sexa na Farmi?!”

  • mala crna
    31 decembra, 2010, 20:32

    eeeee na farmi si bila super 
    jedna si od mojih favorita zao mi je sto nisi stigla do finala  Smile

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump