Nataša i Dača u „Parovima“?

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Među 10 poznatih parova iz našeg društva koji će u petak ući u velelepnu vilu od 800 kvadrata.

I boriti se 101 dan za nagradni fond od pola miliona evra mogli bi, ukoliko pregovori koji

se ovih dana vode urode plodom, da se nađu i Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović!

Naime, kako „Alo!“ saznaje iz krugova bliskih Televiziji „Hepi“, novosadskom paru je upućena ponuda čiji je iznos toliko veliki, da će im biti teško da je odbiju.

I dok se Nata i Dača premišljaju, produkcija upotpunjuje spisak učesnika na kome će se, kako saznajemo, naći Srna Lango i Irfan Mensur, Slađa Delibašić i njen dragi, Pedja D Boj sa devojkom, Džimi Barka sa lepšom polovinom, zatim Milica Majstorović sa dečkom, a kao učesnici se spominju i Vesna Radusinović i Milomir Marić.

Ko je od njih sve prihvatio da potpiše ugovor, saznaćemo u petak uveče kada se poznati parovi budu uselili u vilu. Njih će „useliti“ voditeljka Ana Marković i upoznati ih sa vlasnikom kuće u kojoj će boraviti tri meseca.

– Gledaoci će videti kako se ponašaju Srbi u ulogama Karingtonovih iz popularne „Dinastije“. Piće skup šampanjac, uživaće u specijalitetima jela kakva mnogi nisu videli. Kamere će pratiti svaki njihov korak, osim u tuš kabinama i toaletima. Imaće spremačice, neće sami spremati hranu, a gledaoci će svojim glasovima da odluče ko ostaje, a ko se vraća u surovu realnost bez ovog glamura kakav će biti na ekranima – rečeno nam je iz produkcije.

Zadatke za učesnike direktno iz Pariza zadavaće Milan – Lane Gutović, vlasnik vile, i njegova supruga Vanja Kostić.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nata u „Parovima“ za 200.000 evra?!

Nata i Dača još u braku

Švaba i Tamara Simić u „Parovima“


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Nataša i Dača u „Parovima“?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump