Nataša: Smeta mi što sam stalno pod lupom

U novogodišnjem izdanju MTV emisije “Hitorama” publika će moći da čuje Natašu Bekvalac koja će interpretirati hit Kajli Minog “Can’t get you out of my head”.

„Kajli je jedna od

mojih omiljenih pevačica. Dok Lejdi Gaga ima armiju svojih fanova, ja sam se priklonila malo nežnijoj, senzitivnijoj prirodi. Ona je sklop ženstvenosti, seksualnosti i talenta, uostalom toliko dugo izgleda savršeno da joj se moraš diviti“, kaže Nataša. Koliko njoj smeta to što je non-stop pod lupom javnosti? „Veoma mi smeta. Primetili ste, od kada je izašla moja ploča, mene bukvalno nigde nema. Pustila sam da pesme dođu do publike i da se moja muzika sluša, a ja dajem intervjue samo kada imam nešto važno da kažem i to isključivo u vezi sa albumom ili koncertima. Stvarno mi je malo dosta ispiranja usta mojim privatnim životom i tekstova u kojima je to centralna tema. Mislim da je moja muzika dovoljno kvalitetna da bi bila jedini razlog zbog kojeg ja opstajem na sceni“, rekla je pevačica za „Blic“. Šta je najgluplje što je pročitala o sebi? „Uglavnom čitam glupe stvari o sebi. To su takve nebuloze da to normalan mozak ne može da prihvati, pomislim samo na ljude koji tako nešto smišljaju. To nije mašta, to je ljudska zloba. Jako sam tužna što je takvih ljudi sve više, a nažalost i onih koji u takve stvari veruju i hrane se njima. To je loš znak, znak da smo poprilično zatrovani. Ako nesreća prodaje novine bolje nego neka lepa vest, to je jako loše za nas kao narod. Ali, nikada neću biti ta većina, uvek ću se boriti za dobro, za osmeh, uostalom, time se i bavim – uveseljavam ljude“, kaže Nata. A kako se ona uveseljava, stiže li da izađe? „Stižem sve. Imam sreću da imam divnog muža koji nije onaj tipičan Balkanac. Pošto ja radim neočekivane stvari s jedne strane, puno toga nosim na svojim leđima, zaista mi je potrebno da kod kuće imam apsolutni mir i da je sve u redu, da bih funkcionisala normalno. Danilo ima razumevanja i za moj posao i za moje godine, pričuva Hanu kad god je potrebno, stvarno mi daje krila u svakom smislu i na tome sam mu beskrajno zahvalna. I čak i kad se dese neke ružne stvari, kad se okrenem, bogatstvo koje imam je neprocenjivo“, rekla je Nataša Bekvalac.

izvor: Blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mića: Kome to smeta Nata?

Šta to Nataša traži od muškarca?

Nataša: Sergeja sam psovala i ranije!


Nema komentara na “Nataša: Smeta mi što sam stalno pod lupom”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump