Nemanja promovisao novi album! /fotke/

Nemanja Stevanović napravio je žurku za kolege, prijatelje, novinare sa kojima je sarađivao i autore novih pesama u prestoničkom klub “Teatro”.

Sa ciljem da

promoviše svoj prvi solo album “Nikad ne plačem”, a koji je objavio pod okriljem izdavačke kuće “Siti rekords”. Kako prenosi „Svet“, brojni pevači podržali su mladog pevača u ovom bitnom trenutku za njegovu karijeru, pa su u prestoničkom klubu bili i Zorica Brunclik sa suprugom Miroljubom Aranćelovićem Kemišem i ćerkom Zlatom.

Viđeni su i Radmila Manojlović, Milan Topalović Topalko, Nikola Sarić, Maja Nikolić, Bane Mojićević , Milica Todorović sa dečkom Radetom Kovačevićem, kao i njegovim bratom Sašom… Na promociji su bili i kreator Saša Vidić, najbolji beogradski klupski pevač Ćema, Saša Kapor… Najlepša i najponosnija sinoć bila je Nemanjina devojka Milena Ćeranić. Uz piće i tortu koja je iznesena na binu kao poklon pevačeve izdavačke kuće, zvanice su se zabavljale do dugo u noć.

foto: Svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milena: Nemanja ostaje Ćeranić!

Milena i Nemanja ponovo zajedno!

Nemanja ispao, Miloš kupuje Mini psa!


Jedan komentar na “Nemanja promovisao novi album! /fotke/”

  • replicator
    16 decembra, 2010, 8:26

    ZNAS KOLKO ME BOLI KURAC ZA TEBE MAJMUNE STO SI IZDAO ALBUM….SELJACINO RETARDIRANA…RRO GOOO NJOOO RO GOO NJOO

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump