Nikolina Pišek: Zagreb je penzionerski grad!

Nikolina Pišek misli kako je Zagreb loše mesto za noćne provode.

Lepoj voditeljki se ne sviđa što Zagreb nosi titulu najdosadnijeg grada u Evropi, odmah posle Osla,

pa bi volela da se to promeni.

– Zagreb se od onih, navodno legendarnih osamdesetih, pretvorio u pravi penzionerski grad! – rekla je Nikolina za Index. Ona voli da izlazi, ali kaže kako joj u Zagrebu nedostaje “sveže krvi”. Zbog toga je srećna što često putuje u inostranstvo gde nadoknađuje manjak provoda.

– Imam sreće pa sam relativno često na putu, onda te svoje potrebe zadovoljim tako – rekla je. Iako je mama, nije joj problem da ide u provod, jer kada izlazi, njena ćerka Hana je već na spavanju. Nikolina je već napravila planove za novogodišnji doček, ali ne planira da ode na skijanje jer ne voli niske temperature.

– Za Novu godine ću se malo udaljiti, idem preko jednog okeana. A nisam neki fan zimskih sportova, tako da ću skijanje preskočiti. Draže su mi više temperature – otkrila je.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikolina Pišek istetovirala leđa

Nikolina Pišek četiri puta operisala nos

Nikolina Pišek u srpskoj seriji!


Nema komentara na “Nikolina Pišek: Zagreb je penzionerski grad!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump