Opet zaratile! Stanija: Droljo! Ena: Kurvo!

Prepucavanja koja su svojevremeno pevačica Ena Popov i starleta Stanija Dobrojević imale preko novina.

Nastavila su se nedavno i na „fejsbuku“ kada su,

navodno, jedna drugu počastile sočnim psovkama i sve to (opet!) zbog Gojka Kačara.

Naime, redakcija našeg lista došla je u posed transkripta u kojem jedna drugu u sat i po razgovora časte najsočnijim psovkama! Konverzaciju je započela Ena kada je Staniji na „fejsu“ poslala poruku da je ostavi na miru.

– Kravo, zar ti nisam bila jasna da sam zaobišla tvoje teme o Gojku po novinama! Molim te da me se kloniš jednom za svagda – obratila se pevačica starleti, koja joj nije ostala dužna.

Stanija: Ha, ha, mala, ja sam ti lepo rekla da sa Gojkom ništa ozbiljno nije bilo. Nemoj da insistiraš na prošlim temama.

Ena: Devojko, vidim da si „onlajn“ na „fejsu“, da ti malo probijem u monitor ja, a??? Aj‘ okani me se, bolan! Je l ti milo što te je on je*ao, aj‘ sad iskreno?

Stanija: Pogrešno si informisana, ha, ha, ha. Čujem da su renovirali „Grand“! Mogli su i tebe malo da renoviraju, ali po mozgu.

Ena: Alo, kučko, ti si ovo započela, ostavi se Gojka, da ti ja ne bih dolazila u Njujork. Ti, modelu, bolje se ne mešaj u moj život i „Grand“, jer nemaš pojma ni o čemu. On me voli, za razliku od tebe, kravo!

Stanija: Ovo je najgluplja izjava što sam čula! Znači, ne verujem. Pala si na niske grane, Enice! Ja da sam htela, mogla sam ostati s njim, ne bih ga šutnula!

Ena: Kurvetino, to što si u Americi i tamo se je*eš sa svakim i onim dedom iz „Plejboja“, ne daje ti za pravo da napadaš mene – srpsku divu! Smanji doživljaje!

Stanija: Ha, ha, slatko si me nasmejala. Koja diva, bre? Ja znam samo za Cecu! Čula sam da na Pigalu pevaš za 10 evrića…

Ena: To je moja stvar i šta ti je taj Pigal?

Stanija: Da si ikada bila u Parizu, znala bi šta je Pigal… Raspitaj se kad si već tu… ha, ha, ha.

Ena: Ha, ha, ne, vrano, takva mesta i zanimanja ostavljam propalim poput tebe. Ti to vidiš, znaš, baš si upućena u te cene, to ti je tarifa. Meni je ipak lepše na k nego tebi u Americi sa Gojkom.

Stanija: Pogrešila si malo, ali znam da ti je lepše na njemu, to se vidi iz priloženog teksta, sutra nosim medijima da objave ovo!!! Baš si ćurka, Ena. I … Finito!

Pokušali smo da kontaktiramo sa akterkama ovog zanimljivog dopisivanja, ali nam se na Enin broj javila devojka čiji glas neopisivo podseća na pevačicin i saopštila nam da je Popova promenila broj, dok je Stanija ostala nedostupna.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Stanija otkačila Kačara! /intervju/

Gojko Kačar ima novu devojku!

Farma: Ulazi Stanija Dobrojević!


Nema komentara na “Opet zaratile! Stanija: Droljo! Ena: Kurvo!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump