Ponovo ih spojila pesma. Ili Saša Popović.

Kategorija [ ZANIMLJIVOSTI ]

Rada Manojlović i Bane Mojićević nedavno su bili prinuđeni da pevaju zajedno na sceni „Granda“ iako ne razgovaraju već mesecima!

Podsećanja radi,

netrpeljivost se među njima javila kada je Bane za jedan tabloid izjavio da će Milana Stankovića išamarati kad ga bude video jer ga je ovaj prozvao na Fejsbuku. Kap koja je prelila čašu bio je nastup u „Grandovom“ kabareu, u kojem je Mojićević imitirao Stankovića. Rada se tada veoma naljutila i prestala da mu se javlja. Da ne želi nikakav kontakt s njim dokazala je i na nedavnom otvaranju TV Pink u Makedoniji. Iako joj je tada pružio ruku pomirenja, ona ga je cele večeri ignorisala.

Međutim, na snimanju novogodišnje emisije „Granda“ Saša Popović im je priredio isto ono što i Danijeli Vranić i Aci Pejoviću prošle godine. Dok je Rada pevala svoju pesmu, prozvao je Baneta da joj se pridruži.

Oboje su bili zbunjeni, ali kako je Popović zahtevao vedra lica, nije im preostalo ništa drugo nego da se smeškaju jedno drugom. Tako je Rada gledala u Baneta kao da su najbolji drugari i pevala. Nakon silaska sa scene njihov odnos ostao je isti kao i pre emisije. Hladan. Potpuno.

A da li ima šanse da se bar malo otopi pokušali smo da saznamo upravo od aktera ove priče. Međutim, pevači nam se nisu javljali na telefon.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milan Stanković se miri sa Popovićem“?!

Saša Popović: Milana bih vratio u „Grand“!

Saši Popoviću ukrali pare!


Nema komentara na “Ponovo ih spojila pesma. Ili Saša Popović.”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump