Porodila se na ulici u Budimpešti

Jedna žena porodila se danas na ulici u Budimpešti, a u tome joj je pomogao nepoznati muškarac, saopštili su madjarski elektronski mediji.

Žena, koja već ima

petoro dece, osetila je jutros oko pola sedam jake porodjajne bolove i krenula peške do železničke stanice u trećem kvartu kako bi pozvala hitnu pomoć.

Do telefonske govornice, medjutim, nije uspela da stigne, već je bila prisiljena da zazvoni na vrata najbliže kuće. Mladi muškarac joj je pritekao u pomoć, pozvao hitnu službu i na osnovu instrukcija preko telefona pomogao da se rodi živo i zdravo muško dete.

Porodjaj se dogodio ispred vrata, jer nije bilo čak ni toliko vremena da žena udje u kuću. U medjuvremenu pristigla ekipa hitne pomoći je majku i bebu odvezla u bolnicu i oboje se dobro osećaju.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


U kakvoj kući boravi Anđa u Budimpešti

Anđelina i Bred otišli iz Budimpešte!

Penelopa Kruz se porodila


Nema komentara na “Porodila se na ulici u Budimpešti”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump