Pretučeni Berni u reklami za “Ublo” satove

Prvi čovek Formule jedan Berni Eklston snimio je reklamu za švajcarskog proizvođača satova “Ublo” zbog čijeg je proizvoda nedavno i opljačkan.

Razbojnici u Londonu

prošlog meseca su Eklstona pretukli i uzeli mu sat i nakit ukupne vrednosti od oko 200.000 funti. Eklston je zatim odlučio da snimi reklamu za “Ublo” za čije se potrebe mobilnim telefonom fotografisao sa masnicom kod oka i izgrebanog lica. Fotografije je sam prosledio marketingu švajcarske kompanije.

– Rekao je: ‘Molim vas, iskoristite ovo u reklamnoj kampanji, jer želim da pokažem da sam hrabar’. Baš ima petlju taj čovek – rekao je izvršni direktor Ubloa Žan-Klod Biver. Pored fotografije pretučenog Eklstona stoji parola: Pogledajte na šta su sve ljudi spremni zarad ‘Ubloa’. Ispod je i poruka da firma iz Ženeve “osuđuje sve vrste nasilništva i rasizma”. Biver je dodao da je njegov prijatelj Eklston fotografije dostavio besplatno i time pokazao klasičan britanski humor i prkos.

– To je i protest protiv nasilja koga se danas plašimo. Pre nekoliko godina smo mislili da se ovakve stvari dešavaju samo u Brazilu i zemljama Latinske Amerike. Odjednom se to događa i u Londonu, Parizu, svuda – istakao je Biver. Reklama sa fotografijom Eklstona trajaće tri dana, a pojavljivaće se uglavnom u dnevniku “Fajnenšel tajms”. Inače, kompanija “Ublo” je zvanični snabdevač Formule jedan satovima.

izvor: Beta


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Prvi čovek Formule 1 pretučen i opljačkan!

Berni Eklston ima devojku mlađu 48 godina

Slavica I Berni se pomirili u Beogradu


Nema komentara na “Pretučeni Berni u reklami za “Ublo” satove”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump