Romana: Dotakla sam dno života!!!

Kada su se vrata ćelije zatvorila iza mene, ceo svet mi se srušio –

Započinje sa neskrivenom tugom u glasu svoju ispovest pevačica Romana Panić, koja je noć

provela u zatvoru zbog vožnje u pijanom stanju.

Čemer, jad, beda i bespomoćnost samo su neke od reči koje je prvo asociraju na sve što je pre dva dana proživela, a čemu se, kako sama priznaje, u prvom trenutku uopšte nije nadala.

– Kada su mi rekli da treba da pođem sa njima u stanicu, mislila sam da samo idem da potpišem izjavu. Ni na pamet mi nije palo da će me strpati u ćeliju. Šokirala sam se kada su me uveli u tu malu prostoriju i zaključali. Ne mogu da se setim dovoljno potresnih reči kojima uopšte može da se dočara taj osećaj kada se neko nađe među četiri zida zatvoren i odsečen od sveta. Bolnica, besparica, ljubavni jadi, neuspeh, sve je to smešno u odnosu na zatvor – kaže pevačica, i dodaje da je počela da plače iz nemoći.

– Toliko sam se osećala poniženo i jadno, da sam iz sveg glasa ridala i kukala. Mislim da sam se te večeri isplaka za ceo moj život. Sve što sam godinama potiskivala i držala u sebi izašlo je iz mene i ostalo u onoj ćeliji. Dok sam plakala, non-stop mi se po glavi vrtela misao „o, bože, zašto sam baš ja ovde?“. Ono što me je dotuklo bila je misao kako neki zlikovci i kriminalci slobodno šetaju ulicom, a ja sedim zaključana u zatvoru. Osećala sam se kao da sam dotakla dno života. Kada sam se malo smirila, pogledala sam po ćeliji i zapitala se koliko je ljudi ovde bilo i koliko suza je u ovom malom prostoru ostalo. Užas, sva se stresem kad pomislim na to veče – kaže pop zvezda, koja smatra da je sve što joj se desilo bila opomena iz koje će izvući pouku.

– Kajem se što sam uopšte došla u situaciju da me policija privede. To sebi nikada neću oprostiti, ali sada je gotovo, to što se desilo je prošlost, ali zaklela sam se sebi da više nikada neću sesti za volan ako popijem i čašicu pića. Ovo mi je lekcija za ceo život!

Braja mi je odvezao automobil do kuće!

– Bila sam na jednoj humanitarnoj akciji, a nakon toga se srela sa prijateljima na večeri gde smo se malo opustili i zaglavili do četiri sata ujutro. Kada sam krenula kući, Braja i njegova supruga Goca upozorili su me da ne idem preko Autokomande, jer je tamo uvek saobraćajna policajca koja kontroliše saobraćaj. Neki đavo mi nije dao da ih poslušam i ja sam upravo tim putem otišla. Kada me je policija zaustavila i ustanovila da imam nedozvoljenu količinu alkohola, pozvala sam ih telefonom i oni su odmah stigli, pa je on odvezao moj automobil do kuće – objašnjava Romana.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Romana Panić uhapšena!

Romana: Zabranjena sam na „Pinku“!

Romana uskoro pred maticarem?


Jedan komentar na “Romana: Dotakla sam dno života!!!”

  • Zeka
    27 decembra, 2010, 9:04

    Eh Romana, Romana
    Kao običan čovek na terevenke uvek idem taksijem.
    Nauči, čovek nikada ne treba da radi ono zbog čega će se kasnije kajati: Really Pissed

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump