Romana Panić uhapšena!

Pevačica Romana Panić, noćas, oko četiri sata posle ponoći u pijanom stanju vozila je svoj automobil BMW X5 četvorocifrenih tablica.

Patrola koja je stajala na Autokomandi

zaustavila je pevačicu. Romana je pozvala svog menadžera i prijatelja Dragana Brajovića Braju koji se ubrzo pojavio sa još dve osobe. Oni su preparkirali pevačicin automobil, a patrola ju je odvezla u stanicu milicije SUP 29. novembar. Romana je bila fina, nije se opirala, ali kada su stigli ispred stanice milicije počela je da plače.

– Molim vas da ovo ne radimo. Samo da me ne vodite na trežnjenje. Nemojte molim vas da novinari ovo saznaju – kroz plač je govorila Romana.

Ipak, to joj nije pomoglo, uvedena je u stanicu milicije, a kada je saznala da će morati u ćeliji da ostane od 6 do 12 časova, koliko traje trežnjenje, počela je ponovo kroz plač:

– Molim vas nemojte. Pa kako ću ja bez cigareta u ćeliji…

Policija je bila neumoljiva, Romana je ostala u ćeliji narednih nekoliko sati, a privilegija je bila što je bila sama u istoj. Sada je već kod kuće, jer je od trenutka privođenja prošlo dvanaest sati, onoliko koliko je morala da provede u policiji.

izvor: Puls


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Romana Panić ima novog dečka, Italijana?!

Romana Panić jedva čeka da postane mama!

Romana Panić priprema novi singl!


Nema komentara na “Romana Panić uhapšena!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump