Romana Panić uhapšena!

Pevačica Romana Panić, noćas, oko četiri sata posle ponoći u pijanom stanju vozila je svoj automobil BMW X5 četvorocifrenih tablica.

Patrola koja je stajala na Autokomandi

zaustavila je pevačicu. Romana je pozvala svog menadžera i prijatelja Dragana Brajovića Braju koji se ubrzo pojavio sa još dve osobe. Oni su preparkirali pevačicin automobil, a patrola ju je odvezla u stanicu milicije SUP 29. novembar. Romana je bila fina, nije se opirala, ali kada su stigli ispred stanice milicije počela je da plače.

– Molim vas da ovo ne radimo. Samo da me ne vodite na trežnjenje. Nemojte molim vas da novinari ovo saznaju – kroz plač je govorila Romana.

Ipak, to joj nije pomoglo, uvedena je u stanicu milicije, a kada je saznala da će morati u ćeliji da ostane od 6 do 12 časova, koliko traje trežnjenje, počela je ponovo kroz plač:

– Molim vas nemojte. Pa kako ću ja bez cigareta u ćeliji…

Policija je bila neumoljiva, Romana je ostala u ćeliji narednih nekoliko sati, a privilegija je bila što je bila sama u istoj. Sada je već kod kuće, jer je od trenutka privođenja prošlo dvanaest sati, onoliko koliko je morala da provede u policiji.

izvor: Puls


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Romana Panić ima novog dečka, Italijana?!

Romana Panić jedva čeka da postane mama!

Romana Panić priprema novi singl!


Nema komentara na “Romana Panić uhapšena!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump