Šeherezada i Onur u specijalnoj emisiji!

Glavni glumci serije „1001 noć“, koja je oborila sve rekorde gledanosti, biće specijalni gosti Prve srpske televizije.

Koja je i organizovala njihov dolazak. Berguzar Korel i Halit

Ergenč sa zadovoljstvom su prihvatili poziv Prve da gostuju u specijalnoj emisiji „1002. noć“ koja će biti emitovana odmah po završetku poslednje epizode, u petak 10. decembra, a koju će glumci gledati zajedno sa publikom u studiju ove nacionalne televizije. Ovaj harizmatični par, koji je očarao domaću publiku, biće dočekan po pravim srpskim običajima, pa će tako gosti biti posluženi slatkim i vodom, a neće izostati ni domaća šljivovica.

Korel i Ergenč će odvojiti vreme i za upoznavanje, fotografisanje i potpisivanje autograma sa svojim najvećim obožavaocima, a njihov boravak u Beogradu neće proći bez noćnog provoda. Ove velike regionalne zvezde čule su za beogradske restorane, pa je nekoliko objekata poznatih po kvalitetnoj hrani i vrhunskoj atmosferi i ambijentu, na njihovom rasporedu posete našem glavnom gradu. Restorani koji nezvanično očekuju njihov dolazak na ručak, već pripremaju specijalan meni za ekskluzivne goste. Obilazak užeg centra Beograda i šetnja su takođe na spisku skromnih želja ovog popularnog televizijskog i bračnog para.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Razvode se Onur i Šeherezada

Šeherezada dolazi u Beograd!

Onur postao Sulejman Veličanstveni


Nema komentara na “Šeherezada i Onur u specijalnoj emisiji!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump