Slađa se pomirila s bivšim!

Dugoočekivani rijaliti program „Parovi“ počeo je sinoć na Televiziji „Hepi“, a u kuću od 800 kvadrata uselilo se 10 parova.

Među kojima je i pevačica Slađana Delibašić, koja se pre

pet dana pomirila sa bivšim dečkom Igorom, i to zbog ove igrice.

Naime, kada smo ih zamolili da se slikaju kako se ljube, Igor je krenuo da poljubi svoju devojku u usta, kao što su to uradili ostali parovi, ali ona je to odbila. Ipak, posle insistiranja medija, dečko Delibašićeve je svoju dragu privukao malo jače i palo je „krljanje“.

– Ovo si uradio na prevaru. Iskoristio si me – obratila se Slađa svom dečku, a na pitanje zašto je tako reagovala i odbijala da se poljubi, pevačica je zbunjeno pokušala da izbegne odgovor.

– Ulazim sa bivšim dečkom, u stvari, mi smo se pomirili pre pet dana. U ovom rijalitiju ću raščistiti da li smo mi jedno za drugo – odgovorila nam je bivša Đoganijeva supruga.

Učesnici su se do vile dovezli automobilima koji su bili simbol prestiža u 19. veku. Među prvima je pristigao glumački par Irfan Mensur i Srna Lango, potom Milica Majstorović sa dečkom Nenadom, Srđan Gligorijević, poznatiji kao Džimi Barka sa devojkom Aleksandrom. Pevač Danijel Đurić će se za veliku novčanu nagradu boriti zajedno sa devojkom Kristinom, dok je producent i glumac Tihomir Arsić u luksuznu vilu ušao u pratnji supruge Jelene. Ostale parove čine makedonski pevač Aleksandar Kočev i Sanela Cicović, maneken Miloš Mićović i njegova devojka i koleginica Doris Turčinović, karatista Miloš Vuković sa devojkom Zoricom Dukić i Peđa D Boj sa svojom znatno mlađom devojkom.

Pred sam ulazak u kuću vlasnika skupocene vile Milana – Laneta Gutovića golupčići nisu imali ni trunku treme, lepše polovine su brinule samo o tome da se na vreme našminkaju i srede, dok su muškarci sa strpljenjem sedeli i zbijale šale čekajući drage, pa je tako najduhovitiji bio Peđa D Boj, koga su pitali da li planira da ima seks u kući, na šta se on nasmejao i rekao da ne zna šta je to.

– Seks ću možda imati u kući, ako mi pre toga objasnite šta je to. Je l‘ se to jede, maže na hleb – šalio se vlasnik hita „Jugoslovenka“.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pevačica Pink pomirila se sa svojim bivšim mužem

Jelena Stožinić se pomirila sa bivšim!

Katarina: Pomirila sam se s mužem!


Nema komentara na “Slađa se pomirila s bivšim!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump