Zaljubljuje se „zaljubljeni Šekspir“

Priča o mladom Vilijemu Šekspiru kojem je kao inspiracija za nastanak „Romea i Julije“ „poslužila“ zaljubljenost u lepu Violu, dobija nastavak.

Iako čelnici studija nisu želeli da otkrivaju detalje vezane za radnju film, komedija koja je 1999. godine osvojila sedam Oskara, među kojima je i onaj za najbolji film, sigurno će dobiti nastavak, ali i oštru kritiku.

„Sigurno ljudi nisu gledali kako se Viola i Šekspir zaljubljuju, niti je Akademija ‘dala’ tolike Oskare da bismo mi u nastavku tek saznali da su ‘smuvali'“, piše na Internet portalu MTV.

Bez obzira na kritike, nastavak romantične komedije iz 1998. godine režisera Džona Madena u kojem glavne uloge igraju Gvinet Paltrou i Džozef Fajns, u bioskope bi trebalo da stigne do 2012. godine.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zašto se zaljubljuješ u pogrešne osobe?

Kluni protiv Pita u borbi za „Oskara“!

Pogledajte trejler filma „Transformers 3“


Nema komentara na “Zaljubljuje se „zaljubljeni Šekspir“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump