Žena moli Travoltu da se izjasni da li je gej

Američka glumica Keri Fišer objavila je u intervjuu za gej časopis ‘Advocate’ da je njen kolega Džon Travolta sklon istom polu.

Ali da nije spreman to da prizna.

„Oduvek sam to znala, ali uvek smo prelazili preko toga. Žao mi je što mu je neprijatno zbog te činjenice i to je sve što imam da kažem o tome. Kad se toliko opirete, samo dobijate više pažnje. Najbolje je ćutati i pustiti stvari da se događaju,“ rekla je Keri.

Ova izjava kao grom je pogodila 56-godišnjeg Travoltu, koji se poverio prijateljima da ne zna zašto je Fišerova to rekla te da se njegova seksualnost nikoga ne tiče. Međutim, Keri ne odustaje nego dodaje da je Džonova supruga Keli Preston, koja je pre manje od mesec dana rodila njihovo treće dete, sina Bendžamina, zbunjena i moli supruga da joj prizna istinu.

„Još jedno dete je pokušaj da održe brak nakon tragedije, kada im je pre nešto manje od godinu dana nesrećnim slučajem preminuo najstariji sin Džet. Ali sada su se vratili Kelini najgori strahovi, pa preklinje muža da joj konačno kaže istinu. A Džon je oduvek strahovao da bi to mogli da mu naruši imidž i košta ga karijere,“ kaže Fišerova.

Glumac, čije eventualno priznanje bi narušilo jegovu porodičnu sreću, je ipak rešio da ostane bez komentara. „Saopštio je da će pustiti ljude da veruju u ono što hoće,“ rekao je jedan od njegovih prijatelja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Riki Martin: Plakao sam kad sam rekao da sam gay

Maraja Keri konačno priznala da je trudna

Da li je Džordž najveći pas na svetu???


Nema komentara na “Žena moli Travoltu da se izjasni da li je gej”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump