Zlata: Produkcija me je slagala!!!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Tugu koju je na farmi osećala kada je za dan svoje krsne slave mislila da ju je porodica zaboravila.

Folk pevačica stavlja na dušu produkcije, koja ju je kako tvrdi obmanula.

– Kada mi je bila krsna slava, Hasan i moja deca su na imanje poslali svašta, prase, jagnje, kompletno posluženje, poklone s divnim mašnama. Dva dana i dve noći su sve spremali jer znaju koliko mi slava znači. Hteli su da znam da nisam sama, da su uz mene. To sve je stiglo kod mene, ali uz obrazloženje da to šalje sponzor “Farme”. Povredilo me je kao čoveka, povredili su moju porodicu – objašnjava Zlata, kojoj nije jasan razlog zbog kojeg su joj organizatori prećutali da joj porodica šalje posluženje.

– Niko nije pomenuo da je sve poslala moja porodica. Dok su skoro svi farmeri dobijali ono što im je porodica poslala, moje najdraže su ljudi iz organizacije jednostavno prećutali. Bilo mi je teško što ništa od mojih ne stiže na dan slave, duša mi je plakala, a u stvari nisam imala pojma da je to sve od njih jer su želeli da se osećam kao kraljica. Tim postupkom organizatori su me bojkotovali kao čoveka i učinili da se moja porodica i ja osećamo bedno. Možda neko misli da je reč o sitnici, ali za mene je to beskrajno veliko – izjavila je Zlata.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zlata otkrila kako je Popović muvao!

Zlata: Da sam bila trezna, prebila bih Vendi!

Rada Manojlović slagala je milionsku publiku


Jedan komentar na “Zlata: Produkcija me je slagala!!!”

  • mala crna
    31 decembra, 2010, 20:51

    eeee zlato kralj si  Dance

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump