Zvala policiju jer su joj ukrali Sneška Belića /video/

Jedna Engleskinja telefonirala je policiji žaleći se da je Sneško Belić ukraden ispred njenog doma, preneo je danas BBC.

Policiji je ispričala da joj je potrebna pomoć pošto je njena snežna

skulptura imala novčiće na mestu očiju i kašičiće kao ruke.

Policija je prenela da ih je ta stanovnica mesta Četam, u Kentu, zvala dok su operateri nastojali da se izbore sa hiljadama poziva građana zbog obilnih snežnih padavina i temperatura ispod nule u Velikoj Britaniji.

„Ispred moje kuće dogodila se kradja. Nekoliko sati nisam izlazila da ga vidim, a kada sam izašla, njega nije bilo“, ispričala je žena.

Na pitanje operatera ko je nestao, ona je odgovorila: „Moj Sneško Belić. Mislila sam da će biti bezbedan, zbog poledice i činjenice da nema nigde nikoga“.

Policija je saopštila da je poziv vlasnice Sneška Belića bio izuzetno neodgovoran. „Objasnili smo joj u kojim situacijama treba zvati hitnu službu, a ovo nije bio takav slučaj“, rekao je policajac Sajmon Blek.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Farmeri pravili Sneška Belića

Ceca – intervju za TV „Atlas“ /video/

Jelena plakala, Kaća i Vendi se ljubile! /video/


Nema komentara na “Zvala policiju jer su joj ukrali Sneška Belića /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump