Boki 13 napljuvao Kaću i Baneta

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski alijas Boki 13 uskoro će postati i voditelj i autor svog šou programa koji će se od petka emitovati na ‘Pinku’.

Pripremajući se za

svoju emisiju, Boki je na Fejsbuku najavio ko bi mogli, tačnije ko ne bi mogli da budu njegovi gosti. Najnepoželjnije dve osobe jesu pobednica ‘Farme 3’ Katarina Živković i njen dečko Bane Janković.

„Planiram da u goste zovem interesantne face, ljude koji imaju šta da kažu… Sigurno neću zvati onog malog kudravog žigola sa “Farme” i njegovu seljančicu sa južne pruge, što ne može da ubode tri padeža. Ja sam Makedonac, pa bolje govorim srpski od Fejk Kate. Devojka je glupa ko ekser, a sad se još razgoropadila, umislila da je narod voli! Strašno!!! Baš me zanima koliko je mator taj sponzor što je spucao tolike pare za njene glasove, kad nju i dalje mora da zadovoljava ona pudlica od Baneta, instant “farmer” za sve namene. Znači, sponzor plaća Katarini, a ova Banetu, jer ovaj, kakav je, naskočio bi i na žirafu. Kaća mu je još i dobra prilika, jer kapiram da u pravom životu naskače uglavnom na babe kad prime penziju. Ono kao “poslednji seks pre nego što krenu bogu na istinu”,” poručuje Boki.

Njegov gost definitivno neće biti ni Ivan Ivanović, kog je Boki prozvao zbog visine i optužio ga da masturbira na njegove fotografije.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Boki 13 provocirao Baneta da je gej!

Dara i Boki 13 se posvađali u emisiji!/video/

Boki 13: Kaćini ljudi mi prete smrću!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Boki 13 napljuvao Kaću i Baneta”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump