Ceca, Brena i Jeca: U isto vreme albumi!

Ako je suditi prema najavama koje nam ovih dana stižu.

Najpopularnije domaće pevačice Ceca Ražnatović, Lepa Brena i Jelena Karleuša za kraj proleća spremaju

konačni obračun. Sve tri ušle su nedavno u studio i vredno spremaju nove pesme, kojima će pred leto obradovati obožavaoce.

Gazdarica „Granda“ se odmah po povratku sa novogodišnjeg puta po Meksiku povukla u ilegalu kako bi do aprila završila snimanje albuma na kojem rade i Željko Joksimović, Dino Merlin i Hari Varešanović. „Album radim studiozno i polako, sa vrhunskim muzičkim imenima sa prostora bivše Jugoslavije i biće potpuno drugačiji od prethodnog Uđi slobodno“, poručila je Lepa Brena, na zvaničnoj internet prezentaciji i dodala: „Planiram koncerte po izlasku diska, a iskreno se nadam da ću ispuniti dato obećanje i zapevati u prestonici ove godine. Želim da to bude muzička priča koju će Beograd pamtiti i prepričavati godinama”. Ceca nacionale, koja je pre pet godina na Ušće privukla pet puta više fanova od kraljice popa Madone, najavila je da će izdati nove pesme u junu, kada će i održati beogradski koncert. “Zbog publike nisam smela da dozvolim sebi da snimim bilo šta, a melodije koje sam dobijala nisu mi se dopadale. Saradnici uveliko rade na novom albumu i planiram da ga izdam u junu. Na disku ću imati i dve obrade, a autori će biti regularno plaćeni i potpisani”, rekla je folk zvezda na nedavnom druženju sa novinarima i dodala da će u Beogradu najverovatnije pevati na „nekoj livadi“. Dugo očekivani album objaviće u maju i Jelena Karleuša, a kao uvertiru za nove pesme, predstavila je publici singl „Muškarac koji mrzi žene“. JK planira da sledeći beogradski koncert održi na Ušću i kaže da će novi album biti u elektro-pop i r’n’b fazonu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca i Jeca u isto vreme pevaju na Ušću!

Ceca i Brena uskoro u studiju snimaju pesme

Ceca i Jeca na sudu!


Nema komentara na “Ceca, Brena i Jeca: U isto vreme albumi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump