Ceki i Seve postaju komšinice?!

Severina Vučković imaće priliku da se združi sa koleginicom Cecom Ražnatović, jer su srpska folk zvezda i Milan Popović prve komšije na Kipru.

Kako prenosi ‘Kurir’,

Milanova luksuzna vila u Aja Napi nalazi se u neposrednoj blizini Cecine. Popularni par trenutno se nalazi baš na ovom ostrvu, gde su u poseti Popovićevoj porodici, ali će za eventualno kafenisanje sa Cecom Severina morati da sačeka drugu priliku, budući da je folk diva trenutno u Beogradu.

Porodica Milana Popovića već godinama živi u kiparskom gradu Limasolu, dok leta uglavnom provode u Aja Napi, gde je srpski ‘kralj bakra’ pre par godina izgradio veliku kuću. Nakon boravka na Kipru, Seve i Milan nastaviće put Majamija, gde će obići još jednu njegovu nekretninu – stan od 2,6 miliona dolara.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Hrvati žele da snime duet Ceca i Seve!

Seve i Milan zaljubljeni kao tinejdžeri!

Seve u novu godinu, sa novim dečkom!


Nema komentara na “Ceki i Seve postaju komšinice?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump