Dve nedelje živi u kavezu sa lavovima /video/

Lav leži i sa zamišljenim pogledom nežno liže po glavi čoveka kog je obuhvatio obema šapama.

Ovo je definitivno nesvakidašnji prizor, ali za Džima Džablona

će ovog meseca biti uobičajen doživljaj.

Ovaj Amerikanac je već 13 dana u lavljoj jazbini sa 18-mesečnom lavicom Leom i 10-mesečnim mužjakom Edom, sa kojima ćAe mesec dana deliti životni prostor a reklo bi se i sitne radosti. Fotografije srećne družine koja se zajedno igra obišle su planetu, a Džim je medijima opisao kako izgledaju njegovi dani sa lavovima, te da mu je do sada najveći problem što mu pantalone nikako ne ostaju čitave.

„Svaki put kad se savijem oni mi napadnu zadnjicu. Zubima mi cepaju pantalone i do sada sam promenio šest pari,“ rekao je Džim pet dana nakon ulaska.

Vlasnik centra za spasavanje životinja ‘Wildlife Rehabilitation of Hernando County’ na Floridi, kaže da će ipak probati malo da se odvoji od svoja dva cimera – za svaki slučaj.

„Možda ću morati da napravim krevet na drvetu da im budem van domašaja,“ kaže Džim. „Uostalom, lavovi spavaju 18-20 sati dnevno, pa ću se mnogo odmarati.“

Džablon, veliki ljubitelj životinja, otkriva da nije mogao da smisli drugačiji način da prikupi dovoljno novca za rad njegove ustanove, pa se odlučio na ovaj radikalan potez. Cilj mu je da ima dovoljno finansijskih sredstava da može da prihvati svaku životinju kojoj je potrebna pomoć.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Promocija Sekinog albuma sa vukom u kavezu

Majkl Džekson snimio spot dve nedelje pred smrt!

Maja Nikolić promovisala dve nove balade


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Dve nedelje živi u kavezu sa lavovima /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump