Dvor: Igor neće videti raskoš

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Igor Kostić, pevač i muž Mine Kostić, dobio je najmanje glasova publike i on je prvi muškarac koji je napustio rijaliti-šou.

Bilo je nominovano nekoliko muškaraca. Đus je poručio svojoj

ljubavi da je voli, ali da mu se ne dolazi kući, a onaj kome se išlo – Amel Ćemal „Ćemo“, nije bio te sreće. Ostao je.

Publika je odlučila da šou napusti Igor Kostić, koji je, kad je saznao rezultate, izustio: „Jeeees. Osećao sam da će biti ovako“.

U kući za građanstvo počele su i prve varnice, neke teške reči. Modni fotograf Dejan Milićević označio je one koji mu se ne dopadaju – Ćemo i Mika Kostić.

Za Ćemu je rekao da ga „ne podnosi“, ali smatra da je ovo samo igra i „psihološki triler“, kao i da ne vidi zašto ne bi sarađivali u budućnosti. Ćemo, međutim, ima drugačiji stav. Bio je iznenađen stavom Dejana Milićevića, a zbog toga je i poželeo da ide kući.

Potom je Dejan Milićević razmenio i oštre reči sa Mikom Kostić, kojoj je zamerio da od nje dobija „negativan vajb“ i da oseća „hejt od nje“.

„Ti mene ne možeš da podneseš, razdvajaš me od ljudi sa kojima pričam, a najviše me nervira kad jedeš iz mog tanjira“, rekao joj je modni fotograf.

Mika je na to bila iznenađena i rekla da je samo želela sa njim da se druži, jer ga voli.

Potom je dobila „packu“ i od koleginice „rokerke“ Lane, koja joj je rekla da je videla „četiri vrste nje za ovih pet, šest dana“. Mika je tek na to bila zapanjena i odgovorila joj: „Pred ovolikim audotirijumom ti meni govoriš da sam šizofreničarka!?“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dvor: Ispala Mika Kostić!

Dvor: Nominovano četvoro, ulazi još dvoje!

Aniston neće videti par Brandjelina na Zlatnom globusu


Nema komentara na “Dvor: Igor neće videti raskoš”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump