Dvor: Kresnuli se Urška i MC Stojan?

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Najave da će u rijaliti programu „Dvor“ nastati haos ispostavile su se kao tačne još prve večeri, kada je Slovenka Urška Čepin.

Dobro podgrejana alkoholom, počela da

se ljubi i ‚vata sa muškim takmičarima.

Vrhunac je bio kada je zgodna plavuša legla u krevet sa reperom MC Stojanom, koji ih je pokrio jorganom, što je ostatak takmičara prokomentarisao kao prvi seks u kući! Naime, Urška se celu noć motala oko Stojana, što je reperu odmah izgledalo kao mogućnost da se prve noći „omrsi“.

– Kad se ugase svetla, dolazim kod tebe – rekla je Urška pre nego što je prešla u krevet kod repera, a on je celo veče nagovarao da treba da imaju seks jer će tako dobiti veliku popularnost i povećati gledanost.

– Pokupićemo sve naslovne strane, veruj mi da treba to da uradimo – nagovarao je Stojan voditeljku slovenačke televizije, a onda je ona posle nekoliko minuta skapirala da je denser u pravu i ušla u krevet.

MC Stojan je odmah prešao na stvar tako što ih je jorganom prekrio preko glave i „akcija“ je mogla da počne, a u prilog mu je išlo to što je Slovenka bila toliko ucirkana da joj je sve bilo smešno i samo je klimala glavom. Ostatak dvorjana je bio oduševljen time što je šou počeo, ali ipak neki i nisu bili baš oduševljeni što će biti u prilici da gledaju seks uživo. Posle nekog vremena, Urška je prestala sa „igrom“ i zamolila Stojana da naprave pauzu.

– Dosta je za sada. Ajde, nastavićemo neki drugi put – rekla je Čepinova i napustila denserove „odaje“.

Šta se sve dešavalo u njihovom krevetu najbolje znaju Urška i Stojan, ali je sasvim jasno da nastavak njihove erotske igrice sledi…


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dvor: Ispali Urška i Deni!

Nominovani Nina, Urška, Stojan i Deni!

MC Stojan: Kajem se malo!


2 komentara na “Dvor: Kresnuli se Urška i MC Stojan?”

  • gordana
    19 januara, 2011, 14:53

    ma extraaaaa Yes

  • Lady Gaga
    19 januara, 2011, 16:47

    A pacenici gledaju li gledaju

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump