Dvor: Počela surova borba za presto!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Novi rijaliti program „Dvor“ konačno je počeo na Televiziji „Pink“, a takmičari su se upustili u surovu borbu za presto!

Javne ličnosti boriće se za nagradu od 50.000 evra,

koju mogu strpati u džep za svega mesec i po dana učešća.

Među onima koji su sinoć ušli u novi „dom“ u Šimanovcima bilu su, između ostalih, novinarka našeg lista Dragana Tripić, voditelj Radomir Počuča i njegova koleginica sa slovenačke televizije Ursa Čepin. I ovoga puta u jednom rijalitiju pojavljuju se neke od mladih zvezda „Granda“, a sada su to Joca Stefanović, Nemanja Nikolić i Jelena Marinkov. Pored njih, u dvorac su se uselili i pevači koji su dugi niz godina na našoj estradnoj sceni, a to su Lepa Lukić, Izvorinka Milošević, Lana Toković i Vanesa Šokčić. Zanimljivo je da je upravo Šokčićeva urgirala kod produkcije „Pinka“ da u šou ubace i njenu dobru prijateljicu Lanu, kako bi pokušala da povrati nekadašnju popularnost.

Pored Lepe, drugi put u rijaliti šou program ušli su i Ivan Ivanović Đus i pevačica Bebi Dol, ali i učesnici takmičenja „Operacija trijumf“, Mika Kostić i Danijel Pavlović. Tamnoputa manekenka Manel Jelić izmamila je mnoge poglede odmah pri dolasku u studio u Šimanovcima, a ništa gore nije prošla ni njena koleginica Nina Vorkapić. Da ovde nije bio kraj spisku pevača koji su ušli u surovu borbu za nagradu govori i pojavljivanje i ulazak Igora – Iksa Kostića, Dejana Cukića, Denija Boneštajna, MC Stojana i Ćeme. Ovoj listi su se takođe pridružili i sestra poznate pevačice Tijane Dapčević, Tamara Todevska, stilista i reditelj Dejan Milićević i fudbalski golman Predrag – Peca Brzaković.

Zanimljivo je da su se ovoga puta u ovakvom formatu televizijskog programa spojili sve sami prijatelji i ljudi koji se privatno veoma dobro poznaju. Prvi primer su Vanesa Šokčić i Lana Toković, koje su dobre prijateljice već dugi niz godina. Zatim, Mika Kostić i Danijel Pavlović se znaju iz „Operacije trijumf“, tako da se su prevarili svi oni koji su u prvi mah pomislili da će se u ovom rijalitiju odmah desiti neke svađe! Ipak, u narednih 45 dana videćemo šta su sve pojedinci spremni da urade za šaku dukata i kraljevski presto…

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dvor: Ispala Mika Kostić!

Dvor: Mika Kostić dvorska luda!

Dvor: Ćemo odlepio! /video/


Nema komentara na “Dvor: Počela surova borba za presto!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump