Ekrem: Igbala mi je oprostila Vendija!!!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Posle pet dana ćutanja, tokom kojih je Ekrem Jevrić patio i okajavao grehe zbog svega što je sa Vesnom Vukelić radio na farmi.

Njegova supruga Igbala je odlučila da

mu se javi i pruži mu još jednu šansu!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, gospođa Jevrić je oprostila svom dragom to što je pijančio, bludničio, lizao tabane i pokušavao da ima seks sa Vendijem, ali mu nije zaboravila sve, što nam je potvrdio i sam Ekrem.

– Bilo mi je mnogo teško, bate, što mi se Igbala ne javlja. Ja sam njojzi zvao u Njujork, ali mi se samo javljala mašina. Znam da sam pogrešio prema njojzi jer sam mislio da je Vendi poštena ženska i kada sam izašao, video sam da ona nije takva, a da sam bio kao omađijan. Onda sam mojoj Igbali ostavljao poruke na mašinu tamo i rek‘o joj da ću da se popravim i da me je napijala da bi me iskoristila za pare. Reko sam joj da Vendiju ne dam pare i da je ona moje sve, ali ništa. Samo sam se čuo sa trećim sinom Hajrudinom i on mi je kaz‘o kako je Igbala veoma ljuta i povređena zbog mene. Zvao sam je i da joj čestitam Novu godinu i da joj otpevam „Igbala, volim te“, ali jok! Tek juče mi se, fala bogu, javila. Sažalila se na mene, videla da se mnogo mučim – kaže Ekrem za naš list i prenosi kako je razgovor dalje tekao.

– Prvo je samo ćutala, i njojze je bilo teško, bate! Plakala je i nije mogla da mi kaže ništa. Ja sam joj rek‘o da se smiri i da će sve da bude u redu i da ja Igbalu najviše volim, rodila mi je četiri sina. Onda mi je kazala da me je kurvanje koštalo sto hiljade evra i da moram da se popravim jer joj takav u kuću ne trebam. Izbruk‘o sam je kod ljudi, šta će da joj kažu kad je vide. Ja znam, bate, da sam pogrešio i neću više i molio sam je da mi oprosti zbog Vendija. Ona je rekla da mi je oprostila jer zbog pića nisam bio normalan i da ćemo da pričamo sve kad se vratim u Njujork. Mene je srce puno sad i sve ću da radim da joj nadoknadim – zaključio je Jevrić.

izvor Alo!


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vendi laže, Ekrem voli samo mene!

Igbala Jevrić: Ko je Novak Đoković?

Ekrem snimio pesmu za Igbalu


Tagovi: [ , , , ]

4 komentara na “Ekrem: Igbala mi je oprostila Vendija!!!”

 • Brankica
  5 januara, 2011, 18:30

  Ja nisam videla glupljeg coveka od Ekrema

 • anonimno
  5 januara, 2011, 20:54

  ni ja…

 • Anonimni
  7 januara, 2011, 0:50

  EH MUSKA POSLA

 • Anonimni
  7 januara, 2011, 0:56

  MOJE MISLJENJE EKREN NIJE TO TREBO NI Z KAKVE PARE DA URADI IGBALA MU JE FINA I POSTENA ZENA I SVAKA CAST IGBALA VIDI SE DA JE ZENA NA SVOJE MJESTO A EKREME PRUZI PAZNU IGBALI Yes

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump