Gagi: Anabelin raskid je marketinški trik

Raskid veridbe Anabele Bukve i Mladena Radulovića je samo marketinški trik, smatra pevačicin bivši muž Gagi Đogani.

Denser koji je svojevremeno govorio

da Anabelina veza sa manekenom nema budućnost sada kaže da mu je žao što su raskinuli.

„Pa žao mi je što su raskinuli, bili su lep par, onako slatki. Ne znam šta da kažem, podržavam svaki njen potez jer je ona majka moje dece, mada smatram da je sve to marketinški trik,” rekao je za ‘Alo’ Gagi, dodavši da to što je Anabela sada slobodna ne znači da će se pomiriti sa njom.

“Ne, ne, ne, nećemo se pomiriti sada. Ona vodi svoj život, ja svoj. Nema ništa od toga. Mi smo u dobrim odnosima zbog dece. Ja nju poštujem i volim baš iz tog razloga. Mi već dve godine nismo zajedno. Želim joj svu sreću i podržavam je u svemu jer ako je njoj lepo, biće i našoj deci. To mi je najbitnije,” kaže denser.

Kraj ljubavne veze svoje bivše snaje nije želeo da komentariše Đole Đogani, koji je u medijima mnogo puta govorio o Anabeli i Mladenu, a čak je optužio Radulovića da je gej. Ovaj put rešio je da se suzdrži od komentara, poručivši samo da pevačici želi sve najbolje.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela, Mladen i Gagi podržali Lunu!

Gagi Đogani: Ponovo se zaljubljio

Gagi Đogani ima novu devojku!


Nema komentara na “Gagi: Anabelin raskid je marketinški trik”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump