Jelena Karleuša neće folk „Oskara“!

I dok bi masa estradnih umetnika u Srbiji sve dala zarad jedne pozlaćene statue sa natpisom „Naj u prethodnoj godini“.

Pevačica Jelena Karleuša glat odbija

nominaciju za to laskavo priznanje jer joj se ne sviđa kategorija u kojoj je nominovana!

Naime, odlukom čitalaca magazina „Puls“, „mala od skandala“ nominovana je za „folk pevačicu godine“, što je ona bez razmišljanja odbila uz obrazloženje da ona ne peva folk pesme.

– Samo neko muzički neobrazovan i nestručan može da uvrsti Jelenin dosadašnji rad u folk kategoriju. Pogotovo za godinu u kojoj je Jelena promovisala elektro-pop zvuk. Ovakav propust govori o neozbiljnosti same manifestacije i amaterskom pristupu samog izbora, kao i poigravanju sa onima koji glasaju. Ovim putem apelujem na sve koji podržavaju Jelenin rad da ne šalju svoje glasove, s obzirom na to da se Jelena neće pojaviti na pomenutoj manifestaciji, dokle god ne bude nominovana za ono čime se i bavi – rekao je za naš list Karleušin portparol Zoran Birtašević.

Inače, u kategoriji za „folk pevačicu godine“ pored Jelene Karleuše nominovane su i Radmila Manojlović i Seka Aleksić. Kako će se cela ova situacija odvijati do kraja, saznaćemo 2. Februara, kada se očekuje proglašenje najboljih u svojim kategorijama.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša gej ikona godine!

JK: „Oskara“ prepuštam Seki i Radi!

Farma: Stiže im i Jelena Karleuša!!!?


Nema komentara na “Jelena Karleuša neće folk „Oskara“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump