Jelena Karleuša zapalila Budvu

Popularna Jelena Karleuša – Tošić održala je spektakularan nastup u budvanskoj diskoteci Trokadero.

Jelena je na dočeku Nove 2011. pevala za 70.000 evra,

a u prestonici crnogorskog turizma zadržala se do subote popodne. Pevačica je u Budvu stigla 31. decembra i bila je smeštena u hotelu Avala. Dan je provela ispijajući tople napitke na Ričardovoj glavi i šetajući gradom.

Čim se pojavila na pomenutom budvanskoj plaži, mnogobrojni fanovi plavokose zvezde poželeli su da se slikaju sa njom, a popularna JK im je bez ustezanja izašla u susret. Nakon popodnevne probe, Jelena se odmarala u hotelskoj sobi, a nastup u Trokaderu počela je oko 23 i 30h pesmom Ludača. Eksploziju dobrog raspoloženja izazvala je stihovima Kao Monte Karlo sija Montenegro, svog velikog hita Kazino, a zatim su se nizali i ostale numere atraktivne pevačice čiji nastup je sa jednom pauzom, trajao do 3 i 30. Inače, Jelena će u utorak, 4. januara u emsiji Ami G šou premijerno izvesti novi singl Muškarac koji mrzi žene, koji je ujedno i najava njenog novog albuma.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dino Merlin zapalio Budvu!

Jelena Karleuša suze i nova pesma! /video/

Jelena Karleuša osniva stranku?


Nema komentara na “Jelena Karleuša zapalila Budvu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump