Jelena Stožinić se pomirila sa bivšim!

Manekenka i bivša učesnica „Farme“ Jelena Stožinić pomirila se sa bivšim dečkom Nikolom Vučeljićem, sa kojim je pre četiri godine bila u vezi.

Da stara ljubav

zaborava nema potvrdio je njihov slučajni susret u jednom od beogradskih restorana, nakon kojeg su se emocije ponovo razbuktale. „Tačno je da sam ponovo sa Nikolom i trenutno uživamo u svakom trenutku koji provodimo zajedno. Od raskida pre četiri godine nismo se sreli, ali je ponovno viđenje u restoranu otkrilo da nismo ravnodušni jedno prema drugom i obnovili smo vezu. Nikola i ja smo bili zajedno dve godine, a vezu smo prekinuli jer sam ja otišla za Singapur da radim a on u Belgiju da studira.“ kaže za Press Jelena, koja se pre rijalitija zabavljala sa Aleksandrom Sašom Švrakom, sadašnjim dečkom voditeljke Aleksandre Jeftanović.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac sa bivšim na večeri!

Pevačica Pink pomirila se sa svojim bivšim mužem

Slađa se pomirila s bivšim!


Nema komentara na “Jelena Stožinić se pomirila sa bivšim!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump