JK: „Oskara“ prepuštam Seki i Radi!

Izjava urednika magazina „Puls“ Aleksandra Đuričića da se pop pevačica Jelena Karleuša uplašila konkurencije.

Pa je zato izjavila da odbija nominaciju za folk pevačicu godine

revoltirala je „malu od skandala“, koja kaže da se ona ne bavi tom muzikom.

– Da se razumemo, folk obožavam, ali se više od decenije ne bavim tim žanrom. Smatram da nisam zaslužila nagradu u folk kategoriji jer na tom polju u prethodnoj godini nisam uradila ništa. Bilo bi nepravedno prema folk pevačima da im ja uzimam nagradu. Dalje, vrlo je ružno od urednika „Pulsa“ da zadaje te jeftine i niske udarce poput izjave da ja vređam i napadam svoje fanove ili da mi ne odgovara konkurencija. Moji fanovi nepogrešivo znaju kojom vrstom muzike se ja bavim, a o tome kakav odnos prema njima gajim tek nema potrebe da trošim reči – kaže Jelena za „Alo!“, koja ujedno smatra da za njen prošlogodišnji rad treba da se osmisli neka posebna nagrada.

– Smatram da je za mene trebalo da se osmisli specijalna nagrada, van konkurencije, jer se ja u prethodnoj godini nisam bavila samo muzikom. Svi dobro znaju i da sam bila uspešna na polju pisanja, da sam aktivista za ljudska prava, da sam održala koncert koji je pomerio granice domaćeg šou biznisa… Takvom nagradom bila bih zadovoljna i ja i moje kolege iz drugih branši i fanovi i ljudi koji glasaju za nominovane u trci za „Oskara“. I ne očekujem od gospodina Đuričića zahvalnost za ovoliki marketing koji pružam njegovoj manifestaciji. Ja to činim iz prijateljskih pobuda. Meni nagrade ne trebaju, pogotovo ne za ono čime se nisam bavila – izričita je Karleuša. Podsećanja radi, u konkurenciji za folk pevačicu godine su se pored Karleuše našle Seka Aleksić i Rada Manojlović.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša neće folk „Oskara“!

JK potvrdila status gej ikone

JK: Poklanjam Seki dve karte za koncert


Jedan komentar na “JK: „Oskara“ prepuštam Seki i Radi!”

  • Nick name
    25 januara, 2011, 23:29

    The Diva! Wilt

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump