Kaća i Bane ipak zajedno!

Iako je većina gledalaca „Farme“ prognozirala da će ljubav između Katarine Živković i Branislava Jankovića trajati koliko i šou.

Ovo dvoje farmera ostali su u vezi i po

izlasku što je zabeležio i paparaco „Alo!“ pre dve večeri u popularnom prestoničkom klubu „Teatro“. Iako su se trudili da se što više suzdrže kad je razmena emocija u pitanju, Bane i Kaća ipak nisu izdržali, pa su se u nekoliko navrata poljubili ne obazirući se na znatiželjne poglede.

– Tek kad smo Kaća i ja počeli da gradimo jedan drugačiji odnos, ja sam skapirao da je ona perverzna, a ja takve cure volim. Odnosno, volim kombinaciju perverznosti, grubosti i nežnosti kad je seks u pitanju. A osetio sam da je Kaća živa vatra. Kaća i ja smo se videli prvog januara, pričali i odlučili da nastavimo vezu, pa ćemo videti šta će i kako biti -, ispričao je za “Alo!” Bane.

Foto: Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kaća i Bane imaju nove veze?!

Milena Ćeranić i Bane Mojićević ipak zajedno!

Kaćina mama: Bane je rijaliti kurva!


Nema komentara na “Kaća i Bane ipak zajedno!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump