Kaća i Bane raskinuli?!

Iako su tek nedavno izašli sa ‘Farme’ i rešili da svojoj ljubavi ipak daju šansu, Katarina Živković i Bane Janković više nisu zajedno.

„Raskinuli su početkom prošlog

vikenda, a šanse da će doći do pomirenja ravne su nuli,“ rekao je za ’Kurir’ izvor blizak nekadašnjem paru, dodavši: „Cela ta priča oko veze bila je više farsa nego realnost. Videli su da će bolje proći ako ostanu zajedno i gurali su to nekako celih sedam dana. Trebalo je da u petak odu zajedno na Jahorinu, ali od toga nema ništa. On je čak ugovorao tezgu na popularnoj planini, međutim, stvar je propala.“

Priče da su maneken i pevačica raskinuli dodatno su podgrejane u ponedeljak, kada se Bane pojavio u jednom beogradskom klubu bez Kaće. Šta više, celo veče proveo je u društvu Jelene Mrkić koju je uporno muvao i zvao na piće, dok se Živkovićeva provodila u Skadarliji u društvu Jasmine Ane.

Upitan da potvrdi priče o raskidu, Janković je kratko rekao: „Neću više da komentarišem ništa što ima veze s mojim i Katarinim odnosom,“ dok do mlade zvezde ’Granda’ nije bilo moguće doći.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Raskinuli Kaća i Bane

Kaća: Bane je i dalje moj dečko!

Kaća i Bane imaju nove veze?!


Tagovi: [ , , , , ]

Jedan komentar na “Kaća i Bane raskinuli?!”

  • BANE
    12 januara, 2011, 19:29

    Branislav Bane Jankovic SVE JE OK…EVO PIJEMO KAFU KACA I JA…Smile
    5 hours ago · Like · Comment · View Feedback (12)Hide Feedback (12) Razz : Victory Laugh

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump