Katarina Radivojević izbačena iz restorana

Popularna glumica, koja važi za prilično temperamentnu osobu.

Izbačena je iz jednog njujorškog restorana jer je vlasnika lokala nekoliko puta ošamarila.

Katarina je trenutno u Americi zbog poslovnog angažmana, a srpsku novu godinu proslavila je u tapas restoranu ’Euzkadi’, čiji je vlasnik jedan Crnogorac.

’Bio sam lično prisutan kada je glumica došla potpuno pijana u ranim jutarnjim časovima i počela da se vaćari sa mladim gazdom! Igrali su zajedno, gurkali se dok je ona naginjala „šljivu” iz boce! Primetio sam da je bila jako agresivna i čak mu je zalepila dva šamara, onako iz ludosti. Malo kasnije je došla blizu njega i kako sam kasnije saznao udarila mu još jedan ludi šamar, na šta je on totalno pop**deo i izbacio je napolje!’ rekao je izvor za tabloid ’Svet’, i dodao da je ovoj sceni prisustvovalo još desetak ljudi, koji su zaključili da se glumica te večeri ponašala vrlo čudno.

Ovo nije prvi put da je Katarina bila primorana da napustil neki lokal, jer je prošle godine izbačena iz ’Kluba književnika’ u Beogradu zbog toga što je razbijala čaše.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Katarina Radivojević ide na sud zbog Batlera

Katarinu Radivojević tukli u restoranu?!

Milena izbačena iz Udruženja estradnih umetnika?


Nema komentara na “Katarina Radivojević izbačena iz restorana”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump