Lejdi Gaga se verila sa barmenom

Američki tabloidi raspisali su se o navodnoj veridbi Lejdi Gage sa barmenom Lukom Karlom.

Koji je poslužio kao inspiracija za njene brojne hitove.

’Daily Star Sunday’

navodi da je par proveo novogodišnje praznike kod njegovih roditelja u Nebraski, a nakon toga su se verili i odlučili da žive u njenoj vili na Bel Eru. Popularna pevačica navodno čeka izlazak svog novog singla da bi progovorila o veridbi i tako povećala publicitet.

’Ona i Luk ne žure sa određivanjem datuma venčanja. Ona čak ni nema pravi verenički prsten jer on ne može da ga priušti’ tvrdi izvor.

Verenik pop zvezde trenutno radi kao barmen, a bio je i lični trener, promoter klubova i za sebe čak govori da je muzičar. Lejdi Gaga je sa njim u vezi bila 2005.godine, ali su raskinuli kada se ona proslavila u muzičkom biznisu. Prošle godine su se pomirili, a sada i verili, a ostaje samo da vidimo kako će izgledati svadba kontroverzne zvezde.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lejdi Gaga je žena 2010. godine!

Lejdi Gaga počela da ćelavi?

Lejdi Gaga najaktivnija u dobrotvornom radu


Jedan komentar na “Lejdi Gaga se verila sa barmenom”

  • Nick name
    25 januara, 2011, 23:28

    Svadba! Clap

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump