Madona i Lurd: Traži se nova Material girl

Kraljica popa Madona objavila je na zvaničnom sajtu modne kuće Material girl za koju kreira zajedno sa svojom ćerkom Lurd.

Da im je potrebno sveže lice koje će

predvoditi kampanju za najnoviju kolekciju mladalačke garderobe

Po svemu sudeći, slavna Madona i njena četrnaestogodišnja ćerka Lurd odlučile su da sedamnaestogodišnja glumica, pevačica i model Tejlor Momsen ne bude više zaštitno lice njihovog zajedničkog modnog brenda Material Girl. Na zvaničnom sajtu kompanije postavljen je oglas u kojem piše da je u toku očajnička potraga za novom Material girl uz poziv svim zainteresovanim devojkama da se prijave i postanu novi svetski ambasador ove sada već prestižne modne kuće koja se bavi lansiranjem odeće namenjene tinejdžerkama.

– Živimo u materijalnom svetu i potrebne su nam materijalne devojke. Traži se najzgodnija devojka na sceni koja se nikada ničega ne plaši – piše u oglasu.

Pedesetdvogodišnja Madona nedavno je pričala o tome u kojoj meri Lurd unosi mnogo od svog jedinstvenog stila u njihove kreacije.

– Mislim da će nova linija u potpunosti predstavljati proširenje njenog ličnog ukusa. Uživamo u tome da kombinujemo karirano, flanel, kožu, čipku ili štras. Gledamo da mešamo i uklopimo različite teksture i materijale sa elementima koji su istovremeno u muževni i ženstveni – ispričala je ponosna majka.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona i Lurdes: Planovi za proširenje kolekcije

Lurd povukla na mamu!

Keli Ozborn Madonina manekenka!


Nema komentara na “Madona i Lurd: Traži se nova Material girl”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump