Majkl Daglas objavio da je pobedio rak!

Na vest da je njen muž Majkl Daglas pobedio rak grla, Ketrin Zita Džons reagovala je plakanjem, preneli su američki mediji.

Slavni glumac koji je ove nedelje objavio

da je dobio bitku sa smrtonosnom bolešću, je u razgovoru za magazin ‘People’ otkrio da njegova supruga nije mogla da zadrži suze.

„Pošteno se isplakala kada je čula. Mogu vam reći da sam ja skakao od sreće,“ rekao je Daglas, dodavši da će mu trebati neko vreme da shvati da je zaista izlečen.

Ketrin je iskoristila priliku da se zahvali lekarima na nezi i otkrila da će njih dvoje sada uživati u svemu što su proteklih šest meseci propuštali zbog njegove bolesti. Paparaci su ih slikali kako sa decom izlaze iz svog omiljenog restorana na Menhetnu gde su uživali u kvalitetnom obroku i alkoholu.

„Večerali smo ostrige i nazdravljali koktelima ‘Širli Templ’,“ rekao je Majkl, koji je prema rečima njegove žene po prvi put od avgusta prošle godine popio i čašu vina.

Glumac je tokom terapije izgubio 15 kilograma, ali se već ugojio 6. Iako puši i pije, Majkl misli da su njegovoj bolesti najviše doprineli loša ishrana i stres. Od sada će definitivno više voditi računa o svojoj ishrani i pretežno će biti organska.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Majkl Daglas priznao da koristi vijagru!

Majkl Daglas se oporavlja u Diznilendu sa porodicom

Majkl Daglas već planira sahranu! :(


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Majkl Daglas objavio da je pobedio rak!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump