Milan odveo Seve u Egipat

Veza Severine Vučković i Milana Popovića iz dana u dan dobija novu dimenziju jer je pevačicu biznismen nakon Maldiva odveo u Egipat.

Čime joj je ispunio

san, budući da je izjavljivala da žarko želi da vidi piramide.

– Milan i Severina su proslavili mesec dana zabavljanja na Mladivima 11. januara i zaista su uživali, budući da su imali svoju privatnost samo za sebe. Međutim, on je odlučio da je ponovo iznenadi i odveo ju je u Egipat. Smestili su se u jednom ekskluzivnom hotelu u Kairu i odmah nakon dolaska odlučili su da posete piramide u Gizi, Keopsovu, Keprenovu i Mikerinovu. Severina je bila oduševljena i ni klaustrofobija je nije sprečila da uđe u piramide, a sfinge ispred ulaza u ove građevine podsetile su je na kopije ispred katedrale u njenom rodnom Splitu – izjavio je izvor blizak paru za hrvatski nedeljnik „Glorija“.

Osim putovanja, kralj bakra svoju novu devojku neprestano oduševljava pa svakog dana svira gitaru, a čini se da sve to doprinosi jačanju njihove veze.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kaća i Bane putuju u Egipat!

Pomirili se Seve i Milan

Milan u Beogradu, Seve u bolnici!


Nema komentara na “Milan odveo Seve u Egipat”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump