Milica izlazi iz Parova?!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Milica Majstorović, mlada pevačica koja je čak dva puta pokušala da se ubije, verovatno će da napusti rijaliti šou „Parovi“.

Koji se emituje na Televiziji „Hepi“.

Kako „Alo!“ saznaje, ona je u razgovoru sa psihologom i bračnim savetnikom rekla da više ne može da izdrži pritisak koji ima od svog dečka Nenada, sa kojim je već nekoliko puta raskidala.

– On me maltretira, hoću da izađem – poverila se Milica Majstorović stručnom licu. Dobila je savet da spusti loptu i da vidi hoće li se stvari promeniti.

Povod za ovakvu reakciju bilo je nedavno ponašanje njenog dečka koji je besno bacio bubicu i prebacio joj je što ga je povukla za rukav kad je pio šampanjac, ali i prigovorio joj da se ponaša loše i „da će im se svi u Kragujevcu smejati“.

Kako je njihova veza već neko vreme na klimavim nogama, Milica i Nenad su mislili da će ulaskom u rijaliti učvrstiti svoju ljubav, međutim, to toga nije došlo.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milica Majstorović pobegla od kuće?

Đani konačno izbačen iz Parova

Milica: Na korak od pomirenja sa Nenadom


Nema komentara na “Milica izlazi iz Parova?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump