Nataša Bekvalac postala zaštitno lice ’Megatrenda’

Pop pevačica Nataša Bekvalac postala je zaštitno lice Univerziteta ’Megatrend’, čiji je i sama student.

U zgradi ovog univerziteta na novom Beogradu danas je

potpisan ugovor, a samo potpisivanje propraćeno je velikim publicitetom.

Plavokosa pevačice je prošle godine upisala treću godinu studija na Fakultetu za kulturu i medije na ’Megatrendu’, ali o tome do sada nije želela da govori javno.

’U osnovnoj školi sam bila vukovac, a pošto mi je mama bila učiteljica, svi su govorili da je to zbog nje, zato nisam htela da potenciram svoje studiranje, da ne bi zli jezici u tome odmah našli neku prevaru. Mediji su nešto što je meni blisko, sa njima sam imala mnogo iskustva i zato mi studije kulture i medija ne padaju teško’ kaže Nataša Bekvalac.

Rektor Univerziteta ’Megatrend’ dr Mića Jovanović zadovoljan je saradnjom sa pevačicom.

’Nismo hteli da je guramo u kampanju ranije, jer smo želeli da vidimo kako će da se pokaže kao student. Pošto je izuzetno uspešna i na tom polju, sada imamo opravdanje da je proglasimo idolom mladih ljudi, koji su naša ciljna grupa i da se nadamo da će i oni da krenu njenim stopama’ rekao je Jovanović i dodao da bi voleo da, ukoliko Nataša bude i dalje uspešna u studiranju kao i do sada, ostane na fakultetu kao asistent. Pevačica je napomenula da bi bila počastvovana da postane asistent, ali da je za to potrebno još mnogo rada.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac tehnološki višak!

Ivanović prozvao Natašu Bekvalac!

Nataša poranila na posao!


Nema komentara na “Nataša Bekvalac postala zaštitno lice ’Megatrenda’”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump