Onur postao Sulejman Veličanstveni

Novi glumački angažman Halita Ergenča izazvao je veliku pažnju turske javnosti.

Jer je glumac dobio glavnu ulogu u seriji ’Sulejman Veličanstveni’.

Popularni Onur iz hit serije ’Hiljadu i jedna noć’ tumači lik sultana Otomanskog carstva, a zbog uloge je doživeo svojevrsnu transformaciju. Serija je počela sa prikazivanjem 5.januara a u Turskoj je već izazvala neke kontroverze, jer su tamošnji mediji spekulisali da je snimanje uticalo na Halitov privatni život. Zbog ove serije je naime bio predugo odvojen od porodice pa su krenuli tračevi o razvodu od glumice Berguzar Korel. Ipak, njih dvoje su negirali ovakve navode, ali se time nije slegla prašina oko serije.

Naime, bilo je i manjih nemira koje su pokrenuli islamski ekstremisti koji smatraju da sultan Sulejman u seriji nije verno prikazan. Priprema serije je inače trajala godinu i po dana i snimana je u Topkapi palati u Istanbulu, kako bi se što vernije dočarao period Otomanske imperije od pre 400 godina.

Da li će nova serija uspeti da nadmaši omiljenu priču o Onuru i Šeherezadi, saznaćemo uskoro.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Razvode se Onur i Šeherezada

Šeherezada i Onur u specijalnoj emisiji!

Emina Jahović postaje glumica


Tagovi: [ , , , , ]

Jedan komentar na “Onur postao Sulejman Veličanstveni”

  • Anonimni
    18 aprila, 2012, 2:29

    Evil Grinsta je sa prevodom

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump