Potvrđeno: Ana i Jelena se ne podnose!

Do sada je to bila samo javna tajna, ali najnovijim gestom naše teniserke skoro da je i zvanično – Ana Ivanović i Jelena Janković se mrze!

Kako „Kurir“ otkriva Ivanovićeva je odbila

da igra „Fed kup“ reprezentaciju Srbije protiv Kanade početkom februara u Novom Sadujer ne želi da deli teren sa Jelenom Janković! Ovu informaciju je čak indirektno potvrdio i selektor ženske selekcije Dejan Vraneš:

– Vi sami znate da među teniserkama nema nekog velikog prijateljstva, tako se Ana i Jelena ne druže. Nisam upoznat s detaljima, ali iskreno se nadam da to neće biti razlog neigranja Ivanovićeve u Novom Sadu. Imao sam priliku da radim sa obe, i neki loš odnos među njima nisam primetio. Mislim da Ana sada ima mnogo većih problema, jer je neizvestan i njen nastup na Australijan openu – rekao je Vraneš za „Kurir“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena upoznala kraljicu Elizabetu

Ana i Jelena sa Klintonom!

Jelena i Janko uspešni na startu


Nema komentara na “Potvrđeno: Ana i Jelena se ne podnose!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump