Progovorila Rijanina „bivša devojka“

Američki Internet portal Radar Online objavio je intervju sa književnicom Natajom Barton koja je.

Navodno, bila u vezi sa popularnom pevačicom sa Barbadosa, i koja će

uskoro objaviti roman o romantičnoj vezi sa jednom o najpoželjnijih žena na planeti.

Iako književnica ni u jednom trenutku ne spominje Rijanino ime, u svojoj knjizi piše „popularnoj RnB pevačici sa Barbadosa“ koja je „životinja u krevetu“.

„Zajednički prijatelj me je upoznao sa pevačicom sa Barbadosa čiju sam muziku obožavala. U šali sam mu rekla da bih volela nešto više sa njom, a on mi je rekao da nije siguran da li voli žene, ali da će proveriti“.

Zajedniči prijatelj je izgleda „proverio“, pa je Bartonova nastavila intervju portalu eksplicitnim opisom onoga što je usledelo…

„O svemu smo razgovarale, čak i o njenom poslu. U jednom trenutku se bacila na mene i krenula da me ljubi. Nisam bila nešto raspoložena za seks u tom trenutku, ali nju to nije sprečilo“.

„Nisam bila sigurna koliko ozbiljno da shvatim njenu naklonost, jer sam tek izašla iz jedne veze, ali osetila sam povezanost sa njom“, rekla je Nataja portalu.

Bartonova dalje otkriva kakva je Rijana u krevetu – „više misli na druge nego na sebe“, a opširnije i pikantnije detalje će pružiti Rijaninim fanovima u knjizi „A Low Down Dirty Shame“ koju će uskoro objaviti.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Progovorila bivša Švarcenegerova ljubavnica

Bivša Dinčina devojka u vezi sa Lolom?

Milenu spopala devojka!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Progovorila Rijanina „bivša devojka“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump