U Turskoj mislili da sam maloletna!

Pevačica Jelena Rozga uživala je pet dana u obilascima Istanbula, čarima Turske i ludih noćnih izlazaka.

Hrvatska pevačica je u Istanbulu obilazila znamenita mesta,

kao što su Plava džamija, Aja Sofija, turski bazar, a iako je otišla na odmor, nije zaboravila svoje poslovne planove. S obzirom na to da joj uskoro izlazi novi album Bižuterija, boravak u Turskoj je iskoristila i da napravi nekoliko novih fotografija za promociju novog muzičkog materijala.

– Da sam mogla da ostanem još dva ili tri dana odmor bi bio potpun, ali i ovako je bilo divno. Svaki put sam putovala s prijateljicom Gordanom. Po ceo dan smo se fotografisale. Vratile smo se kući sa mnogo lepih slika i uspomena. Našetale smo se, kupovale, izlazile i stvarno smo napunile baterije. Turci su jako dragi ljudi. Pristupačni su i nenametljivi. Od taksista, do konobara svi su me ispitivali koliko imam godina i nisu me puštali u klubove dok im nisam pokazala pasoš i uverila ih da sam punoletna – otkrila je za portal Večernji.hr Jelena Rozga.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lukas i Sonja se brčkaju u Turskoj!

Indira snimila spot u Turskoj

Aca Lukas i Sonja Šašić na odmoru u Turskoj!


Nema komentara na “U Turskoj mislili da sam maloletna!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump