Aleksandra Kovač ljuta što ne ide na Evrosong?

Pobeda Kristine Kovač i Nine Radojčić na izboru za domaćeg predstavnika na “Evrosongu” teško je pala Aleksandri Kovač.

Koja je, sudeći prema tvrdnjama više izvora,

bila ubeđena da će ona trimjumfovati.

Starija sestra navodno se toliko razočarala što neće predstavljati našu zemlju na ovom takmičenju, da je odmah nakon proglašenja pobednika, kratko čestitala sestri i nestala iz studija.

Razlog tome je činjenica da je cela porodica Kovač priželjkivala njenu pobedu, tvrdi jedan izvor za “Kurir”.

“Kornelije i Kristina su se potrudili da im pesme budu neozbiljne, jer su mislili da će tako prednost dati Aleksandrinoj numeri. Niko nije očekivao da će Kristinina pesma, koju peva nepoznata Nina Radojčić, pobediti,” rekao je izvor, dodavši da je i najmlađa sestra Anja na fejsbuku pozivala da se glasa za “Idemo dalje”. “Ljudi, obavezno glasajte za Aleksandru,” poručila je Anja, koja je taj post nakon Kristinine pobede izbrisala.

I pobednica je potvrdila da se nadala pobedi, ali je nije očekivala.

“Nadala sam se pobedi, ali u trenutku kada je Maja saopštila da pobednik ima 15.000 glasova, bila sam ubeđena da je Aleksandra,” rekla je za “Alo!” Kristina, koja ne zna zato je njena sestra reagovala tako ishitreno u subotu. “Ne znam zašto se ne javlja na telefon niti zašto je otišla iz studija. Možda ne želi da daje sada izjave, ne znam zaista. Ona mi je čestitala odmah po proglašenju pobednika, a to da li se naljutila što nije pobedila, ne znam, ali ne verujem da je tako!” rekla je Kristina.

https://www.youtube.com/watch?v=LXH0qPFgPpU&feature=player_embedded

Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aleksandra Kovač gošća na koncertu Bajage

Evrosong: Nina ne ulazi u finale?!

Kristina Kovač prozvala Acu Lukasu


Nema komentara na “Aleksandra Kovač ljuta što ne ide na Evrosong?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump