Alka Vuica: Tajči je malo zbunjena!

Hrvatska pevačica Alka Vuica komentarisala je povratak Tatjane Kameron Tajči koja će u oktobru krenuti na turneju ‘Ludujmo s dušom’.

Za bivšu pop zvezdu

Alka je napisala mnogo pesama, kao i njene najveće hitove poput „Hajde da ludujemo“, „Bube su u glavi“‘ i „Don Huan i Smokvica“. Alka kaže da joj se Tajči čini pomalo zbunjena jer je izjavila da joj je bilo dosta imidža Tajči dok danas govori da želi da njena deca vide baš tu Tajči. Kaže da joj se čini isforsirana priča da je u Ameriku otišla s 400 dolara i prala podove te da je deo novca poklonila crkvi. Koliko znam kurs na Brodveju je je platila 40 hiljada tadašnjih maraka – rekla je Alka kojoj se ne sviđa što se Tajči nije javila nekadašnjim saradnicima. Dodala je da bi trebalo da poštuje ljude koji su joj pomogli. Pevačicu Tajči, kao i još tridesetak muzičara Alka planira da pozove na koncert koji sprema u pulskoj Areni, za svoj 50. rođendan. Vuica je još otkrila da za svoj rođendan priželjkuje muškaraca uz kojeg će da ostari. Gospodin pravi mora da bude “muška Alka” i mora da bude veći frajer od nje. „Nedostaje mi muškarac u životu. Uvek ima udvarača, ali neki su tu iz raznoraznih razloga. Nema pravih frajera.“ – rekla je pevačica koja za svoj 50. rođendan u junu priprema veliki koncert u pulskoj Areni i novi album.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Alka Vuica i Ila u Parovima?

Zorica: Alka je kao trandža!

Alka se kandidovala za predsednika Hrvatske?!


Nema komentara na “Alka Vuica: Tajči je malo zbunjena!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump