Đani: Boba je varao Brenu!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Brak između folk dive Lepe Brene i teniske legende Bobe Živojinovića ni izbliza nije tako idiličan kao što deluje, ako je verovati Đaniju Ćurčiću.

Iako je vlasnicu

„Granda“ bivši fudbaler već isprozivao u rijalitiju „Parovi“, očigledno da mu to nije bilo dovoljno, pa je u sredu uveče tokom žurke, kada je čuo pesmu „Sanjam“, rešio da otkrije još neke detalje iz njenog privatnog života:

– Brena je postala popularna, ali ne znam kako je došla do slave. Nju je Boba varao na svakom koraku – izjavio je Ćurčić i nastavio da đuska uz njenu pesmu.

Da li se Fahreta Živojinović slaže ili ne sa njegovom konstatacijom, nismo uspeli da saznamo, jer smo pozvali Brenu da čujemo njen komentar o izjavama Saše Ćurčića, ali su nam iz njene PR službe rekli da pevačica neće davati nikakve izjave, niti bilo šta komentarisati do aprila dok ne završi svoj novi album.

– Nemamo komentar. Lepa Brena do aprila neće davati nikakve izjave – saopšteno je iz PR službe.

Budući da gospođa Živojinović nije bila dostupna za komentar, pozvali smo njenog supruga Bobu Živojinovića i kada smo mu saopštili o čemu se radi, predsednik Teniskog saveza Srbije slatko se nasmejao.

– Lepo! Odlično! Do viđenja, prijatno! – rekao nam je kroz smeh gospodin Živojinović.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Ćurčić spominje u negativnom kontekstu folk zvezdu. Saša je pre prvog izlaska iz rijalitija pod dejstvom alkohola vikao kako folk pevačici nije mesto u Srbiji i da se vrati odakle je i došla.

– Fahreta, vrati se tamo odakle si došla! – rekao je tada bivši sportista, koga je pokušala da smiri Slađa i opomenula ga da pazi šta priča.

izvor: Alo!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Raspad „Granda“: Saša i Boba u svađi?!

Brena i Boba proslavili 19. godišnjicu braka

Brena i Boba proslavili Stefanovo punoletstvo


Nema komentara na “Đani: Boba je varao Brenu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump