Dvor: Ko je ušao, ko izašao, a ko je na vlasti?

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Rijaliti program „Dvor“ postaće u nedelju uveče bogatiji za nove takmičare i to za Miloša Bojanića i Bokija 13.

Makedonski šoumen odlučio je da prihvati ponudu producenata

Pinka i doprinese gledanosti ovog rijalitija, ali i da malo isprovocira pojedine takmičare. Još uvek se ne zna da li Boki ima neki tajni zadatak, kao što je to bio slučaj na „Farmi 3“ kada je kidao živce Marijanu Rističeviću.

Još uvek nije poznato koliko će Jovanovski ostati na imanju u Šimanovcima, kao i šta će biti sa njegovom autorskom emisijom ukoliko se zadrži u „Dvoru“. Pretpostavlja se da će, baš kao i u trećoj sezoni „Farme“, ostati koliko to njemu bude odgovaralo, a onda će producenti već smisliti neki izgovor da ga izbace napolje. Sve u svemu, šou tek počinje…

Dvor: Izbačeni Dejan i Izvorinka

Rijaliti šou „Dvor“ ostao je bez još dva učesnika! Od nominovanih četvoro: Mike Kostić, Izvorinke Milošević, Dejana Cukića i Ćeme, najviše sreće imali su Mika i Ćemo, pa oni nastavljaju borbu za 50.000 evra! Te sreće nisu bili Dejan Cukić i Izvornka Milošević jer su imali najmanji broj glasova publike i morali su da napuste imanje u Šimanovcima!

Inače, proteklu nedelju na „Dvoru“ obeležile su brojne intrige i svađe. Treba pomenuti žestoku svađu Maje Nikolić i Firčija, kao i onu između Nikolićeve i Bebi Dol. Novinarka Dragana Tripic zakačila se sa Jocom Stefanovićem, a kralj Đus je isto imao zamerke na pevačicu iz Niša. Po svemu sudeći, njeno ubacivanje u šou bio je pun pogodak jer od kada je ušla konstantno nervira ostale takmičare.

Kralj i kraljica su Miloš Bojanić i Maja Nikolić, a sluga i nadzornik?!

Odmah nakon „ubacivanja – izbacivanja“ usledio je šok za sve učesnike jer je došlo do smene vlasti čime je počela „specijalna nedelja“.

Krunski savet je saopštio da je Maja Nikolić, kojoj su učesnici rijalitija u zadatku za povratak ukradene krune dali najviše negativnih glasova i mislili da će ona biti nominovana za izbacivanje, automatski, nju izabrali za kraljicu.

„S obzirom da je počela ‘specijalna nedelja’ Maja će sama da izabere kralja“, saopštio je Ognjen odluku Krinskog saveta, a Maja je jedva dočekala da saopšti da je to Miloš Bojanić.

Takođe u neznanju, učesnici rijalitija su izabrali i nadzornika i sluškinju (Stojana i Lanu) za koje misle da su najveće ulizice.

„Iznenađen sam jer nisam očekivao da ću odmah doći na tron i hvala Maji što me izabrala. Što se tiče seljana i dvorana, ovo kraljevstvo će ove nedelje biti malo drugačije jer sam video da niko nije poštovao uloge i moraćete da nas oslovljavate sa ‘vaše visočanstvo’. Možete kako hoćete, ali Maja i ja ćemo vladati“, rekao je Bojanić.

Zatim je Maja morala da doda da na dvoru ima „animalnih karaktera“ i da će svaka neumesna šala biti kažnjena sa oduzimanjem 10 dukata.

Da se seljanima ne piše dobro potvrdio je i Krunski savet koji je saopštio da u monarhiji vlada kriza, pa će dobiti samo po 10 zlatnika, ali ovo pravilo ne važi za monarhe jer njihov budžet nije ograničen – mogu da troše koliko žele.

Kraljica je ipak rekla da će biti pravična u odlukama i da joj je „dolazak Miloša vredniji od rođendanskog poklona“, a imala je i zahtev da se u dvoru otvori tamnica.

„Jedino meni nisu vraćeni ukradeni zlatnici i molim Krunski savet da razmisli o otvaranju tamnice jer bih da u bukagije stavim Firčija koji je pokvaren i uopšte ne poštuje žene.“

Seljanima se sigurno ne piše dobro, a posebno Bebi Dol koja je od početka u sukobu sa Majom i Fičiju koji nije u dobrim odnosima sa sadašnjim monarsima još od učešća u Farmi…


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dvor: Izabrana dvorska svita

Dvor: Izvorinka je dvorka luda!

Dvor: Nazdornik Dejan, sluškinja Lepa


Nema komentara na “Dvor: Ko je ušao, ko izašao, a ko je na vlasti?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump