Ekrem prevario menadžera za 40 hiljada evra?

Ekrem Jevrić naglo je prekinuo saradnju sa svojim menadžerom Srđanom Jovanovićem, kome sada navodno duguje čak 40 hiljada evra.

Saznali su domaći mediji.

Bivši učesnik „Farme“ navodno je tokom boravka u Bosni rešio da pronađe drugog zastupnika, a da o tome prethodno nije obavestio Jovanovića, čime je prekršio njihov ugovor.

Prekidu saradnje prethodile su i neke Ekremove izjave u bosanskim medijima, u kojima je loše pričao o doskorašnjem saradniku, optuživši ga da mu duguje novac. Čuvši ovo, Jovanović je pobesneo i rešio da se sa Jevrićem sledeći put sretne na sudu.

„Srđan je izrevoltiran nekim Ekremovim izjavama koje je dao za bosanske medije da on pevaču duguje 5.000 evra i ne znam šta još. Takođe, Jovanović ima ugovor sa Jevrićem, tako da mora da snosi posledice za kršenje stavki. Dovoljno je da vam kažem da će Ekrem biti tužen da Srđanu isplati 100.000 evra jer mu je zakazao nastupe, stavio plakate, karte u štampu, a pevač se sad preokrenuo iz čista mira,” rekao je jedan izvor za “Alo”, dodavši da Ekrem menadžeru nije isplatio 40 hiljada koliko mu je sledovalo nakon nastupa.

Prema rečima nekih, Ekrem se na ove čudne poteze odlučio na nagovor prijatelja i rodbine, koji su mu rekli da „ne ide da muslimani i pravoslavci rade zajedno“.

„Napunili su mu glavu i da mu je „Pink“ ukrao milion glasova iz Bosne dok je bio u „Farmi“, a prošle nedelje mu na dva gostovanja nije došlo ni 100 ljudi. Nešto čudno se dešava sa Ekremom, ali nastavak tek sledi,” zaključuje izvor.

Dok Ekrem nije bio dostupan za komentar, Srđan Jovanović je celu priču samo kratko prokomentarisao.

„Ne znam kako znate to, ali, nažalost, sve je tačno,“ rekao je za „Kurir“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ekrem propevao na engleskom! /video/

Ekrem hoće da prizna ženi da je zaljubljen u Vendi

Anabela duguje Gagiju 20 hiljada evra?!


Nema komentara na “Ekrem prevario menadžera za 40 hiljada evra?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump