Firči: Maja poziva ljude da mi linčuju decu!

Kategorija [ Reality Show, ZANIMLJIVOSTI ]

Nakon silnih svađa i teških reči upućenih na relaciji Maja Nikolić – Ivan Fece Firči.

Bubnjar je pre dve večeri dvoranima otvorio dušu i priznao da je zabrinut zbog

toga što, kako je rekao, pevačica poziva gledaoce da linčuju njega i njegovu porodicu.

Naime, u toku žurke Firči je stajao sa Lanom, Draganom, Đusom, Dejanom Cukićem i Milićevićem, kada se osvrnuo na konflikte koje je imao s Nikolićevom.

– Šta, bre, zbog nekoliko pišljivih plastičnih novčića da poziva gledaoce da linčuju mene i moju porodicu? Na šta to liči? Pominje tamnicu, kurči se da ima neke prijatelje u spoljnom svetu koji će sa mnom da se obračunaju. Šta je ona umislila? Debela krmača jedna! Ej, bre, koga ona hoće da spakuje u tamnicu i da muči? Pa je l‘ treba da razmišljam šta će mojoj deci da se desi kad izađu na ulicu, da brinem za njih zbog jedne krmače? – histerisao je Firči, dok su Đus i Cukić komentarisali kako neko Maji mora da skrene pažnju da prestane sa takvim pretnjama.

– Nisam ni šovinista ni nacionalista ni rasista, ali ovo se stvarno kosi sa zdravim razumom. Ti nekom da pretiš na takav način. I zbog čega? Majke mi, hteo sam da joj vratim te usrane pare, ali kad sam video kako se razgoropadila i šta je sve počela ovde da radi zbog toga, rekao sam da joj neću dati – objašnjavao je bubnjar, posle čega je usledio napad na dvor, pa su se svi dvorani preselili u dvorište kako bi odbranili tvrđavu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maja Nikolić: Žao mi je, ali nisam kriva!

Farma: Gorile razdvojile Miloša i Firčija!!!

Ana, Maja i Olja imaju privilegije na Farmi!


Nema komentara na “Firči: Maja poziva ljude da mi linčuju decu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump