Jelena: Danilo je varao Natu s mojom drugaricom

– Nataša je naslućivala da je Dača vara, a Milica se pobrinula da se to što pre pročuje po gradu!

Nas dve smo bile dobre drugarice, a sada kada je povredila moju

sestru, ne želim da čujem za nju – tvrdi Jelena Mrkić, pevačica i bivša “survajverka”, koja je protekle dve nedelje u žiži javnosti, kao jedan od aktera razvoda njene sestre Nataše Bekvalac i vaterpoliste Danila Ikodinovića.

Prema pisanju medija, upravo Jelena je bila ta koja je Nati “otvorila” oči da je Dača vara sa Novosađankom Milicom Dražin.

– Ne bih ulazila u detalje te priče. Nataša je naslućivala da je Dača vara jer se uveliko pričalo o tome, a Milica se pobrinula da se to pročuje. Tako da je u jednom momentu cela istina došla i do Nataše. Nakon svega smo razmenile nekoliko rečenica, rekla sam joj šta sam imala i to je sve. Ona je mrtva za mene! Povredila je meni dragu osobu, moju sestru i ona ja više nemamo o čemu da razgovaramo.

Na pitanje, da li je tačno da su Nataša i ona namamile Milicu i otele joj mobilni telefon u kome su bile Dačine poruke, Jelena odgovara:

– Mene zaista ne raduju ovakve tužne životne priče i ne bih ništa komentarisala što se tiče Natašinog razvoda. Ona će vam sve reći kada bude spremna na taj korak. Izaći će pred javnost, pred svoje obožavaoce i reći istinu koju samo ona zna.

O razlozima zbog kojih sa Natašom nije bile u dobrim odnosima nekoliko godina, Jelena kaže:

– Nesuglasice se gotovo stalno dešavaju i u drugim porodicama, ali očigledno je naša ljudima najinteresantnija. Nas dve se nikada nismo direktno sukobile, to su porodične stvari, a naša porodica ne želi o tome da priča javno. Iz poštovanja prema njima ne želim da pričam o tom problemu koji je i onako iza nas. Važno je da je sada sve ok.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Danilo Ikodinović: Ne dirajte mi Natašu

Razvode se Nataša B. i Danilo Ikodinović?!

Danilo Ikodinović bori se za potpuni oporavak


Nema komentara na “Jelena: Danilo je varao Natu s mojom drugaricom”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump